Pályázat – Kapacitásbővítés és versenyképesség növelése új munkagépek beszerzésével

 

Támogató neve: Pénzügyminisztérium
Kedvezményezett neve: ÉPKOMPLEX Építőipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: „Kapacitásbővítés és versenyképesség növelése új munkagépek beszerzésével az Épkomplex Kft-nél.
Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 11,53 MFt.

Az Épkomplex Kft. sikeres pályázatot nyújtott be a „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című pályázati felhívásra, mely keretében 11,53 millió ft vissza nem térítendő támogatási összegben részesült.

Cégünk főtevékenysége megalakulásunk óta lakó- és nem lakó épületek építése. Társaságunk egyszemélyes tulajdona magyar magánszemély. 1994 decembere óta gazdasági szereplői vagyunk a magyar építőiparnak. Ezen időszak alatt számtalan épületet, közintézményt építettünk. Referenciáink között szerepel irodaház, gyógyszertár, könyvtár, lakóépületek és társasházak.

A pályázat keretében beszerzésre kerülő munkagépek főtevékenységünk fejlesztéséhez járulnak hozzá. Lakó és nem lakó épületek építési munkálataihoz tartozó földmunkák és egyéb kültéri munkákhoz (pl.: tömörítés) során használjuk. Projektünk célja, hogy az eddigi megrendeléseink során használt bérelt gépeket sajátra váltsuk. A megnövekedett igények kielégítésére és a bérleti konstrukció során tapasztalt kihívások miatt időszerűvé vált saját tulajdonú munkagépek beszerzése.

A fejlesztés eredményeként a gépek beszerzésével szélesíthetjük szolgáltatási színvonalunkat. Az eddig megszokott magas minőségű munkáinkat pontosabban, gyorsabban, rugalmasabban és jobb kapacitás kihasználás mellett tudjuk megvalósítani. Gyorsabban tudunk reagálni az esetleges speciálisabb, egyedi (pl.: kárelhárítás) megrendelésekre.

A projekt befejezésének tervezett időpontja: 2021. október 01.
Megvalósítás helye: 2170 Aszód, Széchenyi út 7.
Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2018_A/198