Minőségbiztosítás

Cégünk megalakulása óta minden tevékenységi körében az elérhető legjobb minőségű munkára törekszik. Ennek érdekében már a kezdetekkor szigorú belső minőségpolitikát dolgoztunk ki.

Az építőiparban tapasztalható növekedés a lehetőségek mellett komoly kihívásokat jelent társaságunk számára és az alábbi követelményeket támasztja velünk szemben:

  • funkciójuknak megfelelő, igényes műszaki követelményeket kielégítő építmények létrehozása
  • a megnövekedett igényekre való gyors és dinamikus reagálás képessége
  • folyamatos fejlődés és tökéletességre való törekvés

Szolgáltatásainkkal és termékeinkkel a mindenkori vevői igényeknek kívánunk maximálisan megfelelni, a szervezet tevékenységének fókuszába minden szinten a vevői elégedettséget helyezzük.

Megrendelőinkkel és beszállítóinkkal mindenkor kölcsönös előnyöket biztosító, hosszútávú partneri kapcsolat kialakítására törekszünk.

A fentiek érdekében célunk, hogy szervezetünk valamennyi alkalmazottja ismerje ügyfeleink igényeit, valamint, hogy a belső folyamataink megfelelő kezelésük és szabályzásuk által érezhető mértékben javítsák ügyfeleink megelégedettségét.

Egyértelműen meghatározzuk az egyes felelősségeket, hatásköröket. Törekszünk a korszerű és hatékony technológiák, eszközök, módszerek alkalmazására. Gondoskodunk alkalmazottaink rendszeres továbbképzéséről.

Minőségtudatos szemléletmód kialakítására törekszünk, szakmai igényességgel, és lelkiismeretesen végzett kivitelezési munkával.